Baruno Interijer d.o.o. je privatna tvrtka prisutna na hrvatskom tržištu od 1997 godine.Osnovna dijelatnost tvrtke je prodaja i ugradnja raznih vrsta podova, PVC i tekstilnih podova, parketa, sportskih podova , duplih podova, otirača, taktilnih traka. Obzirom na dugogodišnje iskustvo naša je firma priznata po kvaliteti podnih obloga koje nudi. U proteklih desetak godina opremili smo duplim podovima i tekstilnim podnim oblogama brojne poslovne objekte, a PVC podnim oblogama vrtiće, domove za umirovljenike, škole, bolnice i brojne druge objekte.

 
 
 
 
LINOLEUM
 

 

Ekološki prihvatljive, dugotrajne podne obloge izrađene od prirodnih materijala, raznovrsne palete boja te mnogostrane primjene i odličnih karakteristika mogu unijeti karakter i kvalitetu u razne prostore.
Jedan je od najstarijih podnih obloga koji se izrađuje na bazi polimeriziranog lanenog ulja sa prirodnim ili umjetnim smolama kao vezivom, i praha od pluta ili drveta, kao punilom, uz dodatak raznih pigmenata. Linoleum je zato vodonepropusan, elastičan i odlično prigušuje zvukove, praktično nezapaljiv, otporan na habanje i masti, antialergijski, antistatičan, bakteriostatičan te za razliku od vinila otporan na žar cigareta.
Uz pravilno održavanje koje je jednostavno i lako, linoleum može u javnim prostorima poput bolnica, škola itd. potrajati i od 20 do 30 godina.

 
PROUČITE PONUDU:
 
a
 
 

UZDIGNUTI PODOVI

moderna, kvalitetna, elegantna rješenja

 
 

LAMINAT

raznovrsno, atraktivno, dugotrajno rješenje

 
 

GUMENI PODOVI

mehanička, akustička, ekološka svojstva

 
 
 

TEKSTILNE PODNE OBLOGE

kvalitetna, elegantan, trajan pod

 
 

PVC PODNE OBLOGE

otpornost na habanje, antibakterijski

 
 

SUHA GRADNJA

brzo, jednostavno, fleksibilno rješenje

 
 
 

PARKET

prirodni materijali, ekološki

 
 

LINOLEUM

raznovrsne palete boja, jednostavno održavanje,

 
 

REFERENCE

iskustvo, kvaliteta

 
 
Kontakt osoba: Zvonimir Bašić
|
Adresa: Radnička cesta 32, 10 000 Zagreb
|
email: baruno@barunointerijeri.hr
|
tel: 01/6185 844
baruno@zg.t-com.hr
fax: 01/6185 848